inget jag kunde ha trott

Ska sova med Morgan i natt något jag aldrig trodde jag skulle få igenom men tydligen lyckades jag på något sätt och så var det bestämt att jag skulle mysa ner mig med honom i sängen i natt och sova och sedan imorn gå upp.
Ska på utflykt med kulturarna imorn till vårt kära grannland och till louisiana för att kolla någon utställning !!=D

Kisses

Du och jag

Älskar verkligen ordet vi, du och jag .. Ha aldrig känt såhä för och veta att d u verkligen menar att det är vi, du och jag mot världen, att vi tillsammans kan klara allt , just för att det är du och jag i vi. Jag vet att vi kan klara det jag vet att jag klarar det, men med dig vid min sida !!

Denna dagen ar gjort ont, ondaste på länge och ja jag vill inte prata om detta med någon så jag ber er att strunta i det jag kommer hitta tillbaka till det lyckliga , det vet jag men först kommer det hända en del så om jag är ledsen så fråga inte, jag vet att ni bryr er men vill inte berätta ..

Hem till bebis snart och jag ska njuta av det kanske njuta mer än vad jag har gjort på länge av det..

Kisses

tisdag !!

Vaknade imorse av att blodet forsade vilket gjorde att min lilla sovmorgon blev väldigt liten idag, men inte förstördes dagen för det inte.
Kom till skolan och fick veta att det var filmdags med en del snack om vad som verkligen kan ha hänt.

Dagen till ära ska jag direkt hem från skolan och plugga psykologi vilket jag itne direkt längtar till men måste göras eftersom provet är imorn.

Bebis kommer efter jobb och då ska jag tvinga oss hem till honom för att hämta godis och mysa ner oss isängen:P

Kisses

1 månad

Tralalalaa, för jag är glad idag och det mycket tack för att det är snö och jag har varit med Morgan hela dagen och blir så lycklig av det !!
Dagen har bestått av mycket mys, godisätande, kika in på hans jobb, kollat gg(som hans föräldrar så snällt spela in till mig) och spelat wii om vem som ska bjuda på mat nästa vecka jag vann, han förlora= han bjuder =P

Vi ska snart ta min lilla packning, som lyckas hamna här efter varje helg och pallra oss hem till mig även om jag inte har jätte lust med det för jag vill vara kvar, känna att jag får sova med honom mer och stanna i min lilla lyckobubbla men nej det kommer inte hända så då får man väl gräva ner sig lite i psykologi boken ikväll för jag vill klara detta provet bra, lalalaa..

+ i kanten är att både jag och Lella är friska så imorn får jag träffa henne igen, wiiiee !!!

Kisses

varför !!

Jag fattar verkligen inte hur man kan göra så, hur man bara kan fortsätta.. I min hjärna är det obegripligt och jag önskar att det var så för alla men det är det inte!!

Hemma hos älsk igen och jag ska spendera natten här med honom, härligt !!

Och anne om du läser detta; jag älskar dig så mycket och står vid din sida, du kan ringa 24/7, hoppas du vet det ..
Ge järnet där nere, jag vet att du klarar det!! <3<3<3

Kisses

brumbrum

Dom orden är vad jag hör just nu och det är bebi som har tagit ner sina bilar från vinden och just nu sitter han som en liten femåring och leker med dom vilket kanske låter barnsligt men det är samtidigt väldigt väldigt gulligt !!=D

Kom nyss hem från sjukhuset och jag har urinvägsinfektion(igen) och jag fattar inte , jag som har varit så försiktig med att ha varmt på mig men tydligen hjälper inte det ..

Resten av kvällen ska jag

♥ Basta med älsk
♥ Mysa ner mig i soffan hemma hos honom
♥ Måla naglarna

Och sedan sängen..

Kisses

Lördag

Är det bara jag som känner lite pirr varje gång jag tittar ut genom fönstret och ser att det är härlig snö på taken och gatorna jag bara älskar det. I natt satt jag och tittade ut när det snöade och även om jag var ledsen till tusen och bara ville skriva, skriva hur jag verkligen kände det då så kunde jag inte, för jag skulle bara ångra mig när jag vakna i morse och kom på det , hade känts som jag blottat för mycket.

Visst jag berättar mycket men ni ska inte tro att ni känner mig så väl för det gör ni inte säger långt ifrån allt och med ni menar jag inte så att det är 1000 som läser här varje dag utan mer att jag tror inte att någon känner mig helt ut och in eller det finns typ 2-3 personer förutom mamma som vet och känner mig, hela mig.


guess what

Det snöar, i Helsingborg i november och jag är överlycklig, jag menar det snöar !!
Jag älskar snö och gå runt i det är bara så härligt och när jag och ´vovven kom ut innan slog kylan men guess what jag bryr mig inte för det är snö ute .. Okej färdig tjatat om det kanske =p

Bebis kommer snart men han ska ju bara var här ett litet tag eftersom han senare ska dra till lund och festa men han kommer tillbaka i natt !! =D

Kisses


höjdpuntker

Även om man är sjuk så finns det lite höjdpunkter iallafall och här är min lilla lista

♥ En pojkvän som lämnar godis i ens brevlåda innan han åker till jobb( obs att han börja halv sju imorse)
♥ Att få sovmorgon och inte behöva känna att man har bråttom någonstans
♥ Jag slipper naturkatastrofen och skräcködlans lektioner
♥ Det började snöa, som tur var efter min runda med vovven och tro det eller ej men han skuttar lite igen =P
♥ Min pappa som är en väldigt upptagen man tog sin lunch till att åka till bk och inhandla chicken nuggets till mig

Enda grejen egentligen är att det  blir hemma kväll ikväll och ingen tjejmiddag som jag egentligen hade velat gå på, men ni får ha det bra tjejer <3

Kisses!!

sov gott

Har suttit och kollatpå crimanal minds och druckit the med mamsen nu, riktigt mysigt var det ..
Mamma höll med mig om att jag inte ska ta åt mig vad olk säger och jag vet det för jag tar inte åt mig men tcker inte man ska uttala sig faktiskt ..

Älsk var här innan och myste hela kvällen, vilket var skönt då jag varit ensam hela dagen är tråkigt att vara sjuk men kommer antagligen inte bli någon skola imorn heller men eftrsom jag missar naturkatastrofen såkänns det inte å hemskt =P

Kisses

torsdag!!

Ligger hemmaoch är sjuk, tllslut fick pappa övertala mig att min hälsa var tvungen att bli bättre och visst får bebis komma hit ikväll om jag lovar ta det lugnt och gå och lägga mig i tid ..
Me najg hatar faktiskt att vara sjuk det är så tråkigt så att det inte finns ,  men tillslut måste man ge efter och jag klarade mig att hålla mig på fötter i 3 veckor med förkylning men jag fick ge upp och erkänna att jag var tvungen att vila upp mig idag ..

Har ju iallafall sällskap av en viss liten vovve som ligger vid mina ben och han är också sjuk ,emn ingen vet varför så idag får min lillaälskling åka upp på sjukhuset igen med pappa, som om några timmar kommr och h'mtar honom..

Kisses<3


Onsdag

Sitter hemma hos bebis och väntar på att pizzan i ugnen ska bli klar, känner hur det kurrar lite i magen trots att jag smällde i mig två snickers för ett litet tag sen, var tog nyttigheten vägen? =)

Annars borde jag väl egentligen lägga mig i sängen eftersom jag är stört förkyld vilket alla nog märkte i skolan eller så måste jag plugga till psykologi provet nästa vecka men eftersom jag, smart som jag är(läs;ironi) struntade i att ta med böckerna till bebis så nu sitter jag här utan böcker och med en kille som bara sitter och spelar tvspel !! =P

Ska mysa ner mig i sängen nu, kanske blir det ett andra avenyn avsnitt så jag kommer ifatt lite ..

Kisses



Hemma hos the ant...

Sitter hemma hos systers pojkvän the ant och bara slappar eftersom det är väl typ det enda dom två gör om dagarna..
Men kände att jag var tvungen att komma hit en sväng eftersom syrran åker på fredag, kommer bli lite tomt även om man inte träffar henne så ofta iallafall.

Ska snart bege mig mot stan igen eftersom jag ska hämta vovven på mammas jobb, önskar starkt att morgan slutar tidigare idag så jag kan få skjuts hem, lat som jag är =P

Ska vara lite social nu tänkte jag, eller kanske inte=)

Kisses<3

måndag !!

Helgen går ju alldeles för snabbt, usch vill tillbaka till varma sovmorgnar med älsk men nej idag när man vaknade i sängen låg man ensam och allt kändes lite allmänt skit, kanske för dom små timmarna man sov i natt och att jag blir på känsligt humör då, för jag grät över något men jag vet faktiskt inte riktigt vad..

Ska väl gå upp och äta lite nu,ska tillbaka till skolan om 1h och då är det svenska men jag har gjort uppgiften redan så jag ska göra spanska i stället, mycket bättre , för då slipper jag det ikväll !!

Kisses




Dålig kvalite eller vad?!

Vad är drifting?

Så har nästan hela söndan gått men har inte ångest som jag vanligtvis brukar ha, nejdå idag har vi faktiskt hunnit med att göra mycket, första helgdagen på länge som vi rört oss så mycket tror jag ..
Först åkte vi hem till mig vid 13.00 för att bara säga hej eftfersom jag misstänkte starkt att min mamma saknade mig lite eller rätt mycket. Så när vi precis skulle åka berättade jag glatt att Morre skulle åka och drifta (jag skulle med) så pappas fråga var- vad är drifta? och mammas reaktion var- Du sitter inte i bilen !! Hämtade Maccan  och ut och drifta..

När vi var klara med det så kände vi att vi ändå ville hitta på något mer så en runda till Mp och till väla blev det innan vi lämnade av Maccan hemma och åkte för att se om mitt lilla smexs nya väst som vi köpte passade men mamma var fortfarande inte helt nöjd så det blir att byta igen.

Hemma hos älsk nu och jag ska få honom att mysa ner sig i sängen med mig nu  ett tag innan hans pappa kommer hem med pizzor och lite sånt, för mig blir det att dela kebabpizza med älsk syrra, brukar bli så =)

Kisses

Lördag..

Kvällen igår spenderades i en stol där älsk lillasyster,M, färgade mitt hår ännu blondare, vilket blev bra eller alla andra tycker det !!:D
Bastu och duscha, kolla lite doobidoo och sedan sängen var väldigt skönt och ovanligt för oss en fredagskväll !!

Imorse var det att gå upp vid halv nio och sedan åka in till skolan för öppethus, som tur var var det väldigt soft så vi kom hem vid tio igen och åt frukost och jag fick älskade lussebullar, så gott det är =D

Nu är det sängen och sova någon timme till , är trött och mår inte helt 100 heller så blir väl att vila upp sig idag=D

Pussis

God morgon !!

Äntligen är det fredag och jag är överlycklig, vem är inte ? Skuttade verkligen upp ur sängen imorse, var det för att jag visste att jag skulle få träffa älsk en kortis eller för att det var fredag , vbåda delarna kanske=P

Detta ärockså typ första gången en morgon jag har tid över, så härligt , men å andra sidan så åt jag ingen frukost för när jag kom upp och kolla på valet kom jag snabbt på att det inte fanns något jag var sugen på vilket ledde till att jag skippa frukosten, inte bra LINDA; SKÄRPNING.. Får inte komma in i den gamla vanan att sluta äta frukost, verkligen inte bra !!

Dags att springa till bussen, ha en bra dag !!


LOVE L

Torsdag !!

Går inte dagarna sjukt snabbt nu för tiden? Tycker dagarna flyger iväg och jag är väldigt sällan ensam en längre tid, kanske därför jag fattat tycke för att åka hem på hålorna och få en stund för mig själv?!
Sitter nyduschad och allt här + att jag pluggade lite engelskainnan, duktigt eller hur, även om jag borde pluggat kanske 3 ggr mer engelska än vad jag gjort =S

M är påväg hit för att hämta mig, anledningen till att jag kollar ut genom fönstret var femte sekund, så ska vi hem till honom - till hans farmor-biltema-hem till honom- hem till mig och när vi kommer hit kommer man ju då kunna slappna av och så är det ju härliga fredag imorn !!

Yours truely// L


Onsdag !!

Har varit så grymt trött hela dagen, trillade ju praktiskt taget ur sängen imorse när jag skulle gå upp .
Skoldagen gick snabbt och Mathilda, jag lovar jag ska skriva mitt argainlägg senare pallar bara inte återta ilskan nu =P

Efter skolan blev det en härlig pratglad chips-date med daniella , välbehövt och väldigt roligt.
Blev superglad när hon frågade på psykologin om vi skulle handla chips och åka hem och mysa ner i soffan..'

Nu är jag iallafall hemma hos bebis och eftersom vi båda är så  supertrötta ska vi bara mysa ner oss i sängen nyduschade och fräscha som vi är =)

Konversation hemma hos Morgan för ett tag sen;

M- Bebis kolla på det här, det är jätte skoj
jag(halv intresserad)- NEJ, jag VILL se något som jag också tycker är skoj'
M(suckande)- mmm..

Mål !!

Ett av mina mål i flera veckor har varit att blondera mitt blonda hår ännu mer och färga utväxten men har fortfarande inte lyckats göra det =s

Sitter i skolan nu och vi har hållt på att skriva kröniko/insändare denna lektionen men jag har inte gjort ett skit vilket leder till att jag får göra det när jag kommer hem, men då har jag ju antagligen fler idéer men det suger ändå.

Att det är webbdesign nu efter som man fattar nada av är väl heller inte det roligaste speciellt inte när Kajsa är med då jag får sitta ensam med eh.. typ 10 killar , men så farligt är det ju inte !!

Gotta go !!

Love// L


tropical

Har precis slukat en kopp the, tropical.. Kommer aldrig att glömma när jag och Kajsi satt hela kvällar ute på min ballkong i sommras och kedjerökte samt drack massor av the just tropical då !! När vi då satt och snackade omallt som föll oss in och hur hon sov här nästan vare kväll i en vecka och stöttade mig när min älskling var borta.. Härligt var det iallafall =)

Nu ringde Morgan nyss och sa att han snart skulle vara här så får gå upp med min tomma the kopp ochlägga mig och mysa med en tidning innan han kommer och planera in allt som är bestämt i veckan !!

Later !!! // L

rosa uggs !!

Använder mina uggs som aldrig förr, älskar att ha dom på fötterna och nu har jag hittat min nya kärlek !!







Annars gick lilla räkan hem för ett tag sen och här sitter jag ensam och har ingen aning om vad jag ska göra, jag är ensam med andra ord och som vanligt hatar jag att vara ensam , men tänkte ta och vara duktig och plugga och städa lite så kanske jag fyller upp mitt lilla tomrum =P

touch me...

Touch me med gûnther går på högsta volym nu och jag har faktiskt piggat upp mig en aning.
Fick sluta tidigare idag eftersom jag var förkyld så slapp jag idrotten så jag var hemma en timme tidigare vilket var väldigt skönt !!:D

Satt och läste  inlägg från min gamla blogg nyss och det är faktiskt superroligt att se vad som hände i ens liv för nästan ett år sen, ska läsa alla inläggen någon dag när jag orkar !!=P Handlar ju en del om när jag träffade min älskling men ahr egentligen inte skrivit så ingående på det ...

Nu skalilla räkan komma och ta en cigg men eftersom han bara har två och jag noll så gfår han röka och jag kolla på :P NMu ser jag honom utanför fönstret!!

förkyld again :P:O

Jadå, nu rinner näsan igen och jag känner mig inte så bra om man säger såmen ändå har det varit skola idag och ska strax tillbaka dit och ha matteprov och idrottslektion, men ska antagligen inte vara med på idrotten eftersom jag är så förkyld så pappa tyckte itne det var den bästa idén=P'

Imorse gjorde mamma även smoothie till mig i ett försök att få mig lite bättre, och lite bättre blev det ju faktiskt=)
Jaja får väl bli lugn hemmakväll med godis och tvn när min älskling kommer hit, men det är ju mysigt också !!

Now, back to school=/

Love // L

sova

Åh, så inbjudande sängen ser ut med kuddar och täcke och allt men speciellt med sömnen som kommer när man lägger sig i den, känner verkligen hur trött jag är så det kommer verkligen bli skönt att få sova även om det är utan Morgan=(

Annars hade vi farsdag middag idag, hade köpt ´chokladhjärtan till pappsen också så gjorde jag laddkaka till efterrätt medans syrran stod för huvudrätten, mysigt var det iallafall med hela familjen inklusive M och M =P

Dags att gå till sängen nu, men först kolla skolmailen om vi har tr så kanske kanske kanske vi har sovmorgonen imorn, men sån tur har vi nog inte=(

Yours truely// L

perfekt söndags eftermiddag

Nu har vi äntligen kommit hem igen efter att varit och hämta morgans bil och kört hem till mig och även köpt lite godis som vi ska mumsa på nu när vi ska krypa ner under täcket och se wall-e och mysa innan viska åka och handla och ha farsdagmiddag med hela min familj+ the ant för min pappa =P

Mysa var det nu ja...

Love // L

hey hoe lets go !!

Vaknade tidigt imorse, vet verkligen inte vad det är med mig nu för tiden, kan verkligen inte sova ut vilket blir störigt både för mig och min älskling=P
Var nyss iväg och köpte bil till honom(inte jag som betala om det lät så) och nu ska vi hämta upp D för att åka och hämta den !!

Får väl säga grattis till alla pappor idag men speciellt till min egna lilla gulleplutt till pappa även om han kan vara den typ störigaste person på hela jorden så kommer jag alltid älska honom=D<3

Love// L

lördagskväll !!

Sitter uppkrupen i morgans datastol med slajm kastandes runt mign u börjar dom kasta på mig istället !! :D
Nej dom sitter och kastar runt den där lilla klumpen med min älskling och har jätte skoj vilket är väldigt sött :P
Men vi har konstaterat nu att vi ska vänta med barn i kanske mer än 10 år eller vad säger ni folket?

Annars har dagen spenderats i sängen med mindre sköna saker och sedan väldigt sköna saker, ni får fantasera själva men K vet ju ungefär hur jag känt en aning många ggr denna veckan, hon blev allt lite avis den där lilla fjutten !! =P

Nu skriker lilla klara på hjälp pojkvännen anfaller henne, ska jag känna mig hotad?

Yours truly // L

grr !!

Asså jag förstår inte vissa människor på bussen, t ex mannen som satte sig brevid mig på vägen hem som satt typ hela resan och kollade på mig och min hund ochsedan knäpper med fingrarna i typ 2 minuter för att få min hundsuppmärksamhet och när han inte får den börjar han peta på mig för att få kontakt, låt mig va!!

Sedan var det en tjej som nästan satte sig i knäet på mig imorse och sedan hade sin väska praktiskt taget i huvudet på mig, hallå håll koll på dina saker !!

Slut klagat från mig, har precis kommit hem och är genomtrött så satte mig med myskläder här och så fick jag köpa med mig gott och blandat (salt) hem så jag har något att snaxa på förutom popcorn som jag snart ska poppa och min julmust, love it !!

Love/ L



Silka coolingar :D Syrran, jag och mamma i st anton för 3 år sen=P


torsdag !!

Åh, vad jag älskar att gå hem på våra hålor, gå hem och få lite tid för mig själv, visst hade det varit skönare att få sluta tidigare men eftersom det inte går så är det skönt med våra 2-3 hålor i veckan även om jag önskar att dom varit lektioner så vi hade fått slutat tidigare !! :O

Dags att dra sig tillbaka till skolan, efter skolan kommer daniella hit för att plugga vi får väl se hur det blir med det =P

Love// Linda

hatar att vänta !!

Kan ju bara säga när jag vill ha något, vill jag ha det nu och inte sen men man får nästan alltid sen och jag hatar det !! Det värsta som finns att vänta men som man säger, om man väntarpå något gott kan man alrdig vänta förlänge, eller något sådant i allafall !!

Kom nyss hem från en åktur med bilen med pappa, eller först var vi på skånetrafiken och fixade nytt månadskort så att jag skulle kunna åka buss imorn bitti och sedan blev det inom mataffären där jag köpte shampoo,balsam, duschtvål, rakcreme och rengöringsmedel för ansiktet !! Tråkiga saker men man måste ju ha det=P

Nu när vi kom hem mös jag ner mig i min säng och väntar(där var ordet igen) på att Morgan ska komma hit och hämta mig och sedan åka hem till honom, längtar, börjar få lite tråkigt och en aning stor tristess !!=S


Love( L

Onödiga familjen här !!

Kom och tänka på hur högt jag alltid spelar min musik och hur sura min föräldrar brukar bli om jag inte kommer för att dom har kallat, men jag har inte hört. Detta har många gånger gjort att jag och pappa sura på varandra och nu för någon vecka sedan kom min pappa på hur han ska lösa detta problem. Nej, det är inte att gå ner för trappen och knacka på och säga vad det nu är han vill säga utan nej för då för någon vecka sedan ringde min mobil och jag tyckte det var konstigt att det stod på displayen att det var pappsen som ringde men jag svarade förvånat och så började han snacka om något, tror det var typ att han ville att jag skulle komma och duka !!=)

Ja så onödig är min familj, har hänt en gång att jag gjort så till min syster också och någon gång sa syrran till mig att bara trycka på svara så var det hon som var i luren där nere, haha älskar min knäppa familj=)

Love/ Linda


I touch myself

 
 
I love myself I want you to love me 
When I feel down I want you above me
I search myself I want you to find me
I forget myself I want you to remind me




I don't want anybody else When I think about you I touch myself Ooh
I don't want anybody else Oh no, oh no, oh no

You're the one who makes me come runnin
You're the sun who makes me shine
When you're around I'm always laughin
I want to make you mine
I close my eyes and see you before me
Think I would die if you were to ignore me
A fool could see just how much I adore you
I'd get down on my knees I'd do anything for you






8 månader igår, verkligen dom bästa månaderna i mitt liv- älskar dig så jag inte kan förklara det med ord !

Idag blir det att plugga och städa och kanske om jag har tid ska jag försöka se lite the hills, men allt ska hinnas innan min älskling kommer hem och alltså blir det nog inget the hills men man kan hoppas ju =P

Gårkvällen spenderades i en bastu först bara jag och Morre men sedan kom hans familj in och det var riktigt mysigt och man kände sig så fräsch när man gjort sig i ordning efter allt och satte sig i deras soffa för att kolla film från när dom var små, kan säga att min älskling var riktigt söt och en riktig skåning=D

Nu till plugget!!

Love// Linda

lördag!!

Kvällen igår var ju jätte lyckad men inte slutet vilket ledde till lite tråkigheter men det löste sig tillslut och vi kom hem hela och rena (förutom morre=P)

Idag har det blivit slapp för hela slanten för mig men inte älsk som har försökt hitta bil och fixat sitt akvarium, trad eller vad? Ville ju ha honom i sängen istället =D
Nu blir det antagligen en runda i parken och så ska jag tjata mig ner till willys för att köpa hårfärg, blond eller brunett, inget är bestämt än men satsar nog på mitt blonda ändå !! =)

Love // Linda

RSS 2.0